De Reünie

De Reünie - Muziektheater Capriccio'97

In het najaar van 2024 gaan de leden van Muziektheater Capriccio'97 weer op reis en deze keer per spoor!


Er staan voorstellingen gepland voor zaterdagavond 16 november (aanvang 20.00 uur) en op zondagmiddag, 17 november 2024 (aanvang 15.00 uur) in het Kulturhus Borne.

Zoals u van Muziektheater Capriccio’97 bent gewend, wordt ook deze reis op het podium weer een enerverende ervaring, met veel muziek in mooie kooruitvoeringen, solo’s en duetten. De zeer herkenbare en bekende muziek heeft een hoog meezinggehalte en omlijst een spannend verhaal waarin natuurlijk ook de nodige de humor weer aanwezig is.


Het koor viert namelijk een jubileum en daarom is er een reünie georganiseerd met vele leden én oud-leden. Het jubileumfeestje vindt plaats tijdens een treinreis naar het pittoreske plaatsje Capriccio in Italië, aan boord van de beroemde en zeer luxe Train Éclair.


Uiteraard gebeurt er weer van alles wat zorgt voor verwarring en komische momenten. Het sfeervolle decor en de passende kleding doen de rest dit alles maakt “De Reünie” tot een boeiende voorstelling die u beslist niet mag missen.


De regie voor deze productie is in handen van Nadieh Tigchelaar,  zangcoach Aileen Dietrich zorgt ervoor dat de vocale bijdrage van koor en solisten wordt geperfectioneerd en Marion Willems zorgt wederom samen met de rest van het combo, Joep, Bas en Martin voor de muzikale begeleiding.


Kaarten à € 17,50 per persoon kunnen worden gereserveerd bij Kulturhus Borne, via deze link.


Of per mail: receptie@kulturhusborne.nl of telefonisch: 074 - 265 72 00.