Lid worden

Nieuwe leden gezocht


Muziektheater Capriccio’97 is een gezellig theaterkoor waar zingen en toneelspelen wordt gecombineerd in leuke muziektheaterstukken die met enige regelmaat op de planken worden gebracht. Het repertoire is heel divers en wordt ingestudeerd met muzikaal leider Marion Willems en zangcoach Aileen Diettrich, waarbij de lat muzikaal gezien best hoog ligt, maar de nadruk ligt op gezelligheid.


Binnenkort starten we met de repetities voor een gloednieuw muziektheaterstuk. Ter aanvulling van het koor zoeken wij nog enthousiaste nieuwe leden (20 - 65 jaar) in met name de stemgroepen tenoren en bassen maar ook sopranen en alten zijn van harte welkom. Ervaring is niet per se vereist, maar enthousiasme en liefde voor zingen en toneelspelen is wel nodig. 


Dus: hou jij van zingen én vind je toneelspelen ook leuk? Kom dan geheel vrijblijvend een keer langs tijdens onze repetitie-avond op woensdagavond in het Kulturhus Borne, van 20.00 - 22.00 uur. 


Zoek jij een vereniging die de zaken serieus aanpakt maar waar ook gezelligheid hoog in het vaandel staat? Dan is onze vereniging misschien iets voor jou.


Wil je kennis komen maken? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@capriccio97.nl, dan nemen we snel contact met je op om een afspraak te maken.

Somebody to love