Lid worden

Nieuwe leden gezocht


Ter aanvulling van het koor zoeken we nieuwe leden in alle stemgroepen.


Dus: hou jij van zingen én vind je toneelspelen ook leuk? Kom dan geheel vrijblijvend een keer langs tijdens onze repetitie-avond op woensdagavond in het Kulturhus Borne, van 20.00 - 22.00 uur. 


Zoek jij een vereniging die de zaken serieus aanpakt maar waar ook gezelligheid hoog in het vaandel staat? Dan is onze vereniging misschien iets voor jou.


Wat kun je verwachten?


Muziektheater Capriccio’97 is een gezellig theaterkoor waar zingen en toneelspelen wordt gecombineerd in leuke muziektheaterstukken die met enige regelmaat op de planken worden gebracht. Het repertoire is heel divers en wordt ingestudeerd met muzikaal leider Marion Willems waarbij de lat muzikaal gezien best hoog ligt, maar de nadruk ligt op gezelligheid. Voor ons nieuwe stuk “Het schip in” werken we samen met regisseur Marike Vijver.


Wie zoeken wij?


Enthousiaste mensen (20-65 jaar) die het leuk vinden om bij onze vereniging te zingen en uitvoeringen te geven. Ervaring is absoluut geen vereiste!!!


Wil je kennis komen maken? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@capriccio97.nl, dan nemen we snel contact met je op om een afspraak te maken.