Theatershow op maat

Theatershow op maat


Muziektheater Capriccio'97 brengt de show naar u toe met een Theatershow op maat!


Behalve in grotere producties zoals een complete musical of muziektheaterstuk, treedt Muziektheater Capriccio'97 ook op bij festivals en andere gelegenheden. Maar het koor geeft ook regelmatig voorstellingen in kleinere zalen en verzorgingshuizen waarbij het publiek zonder uitzondering kan rekenen op een onvergetelijke belevenis!


Kortom, meer dan genoeg reden om snel een optreden te boeken. Het repertoire, datum en duur van zo’n optreden kunt u zelf bepalen. U hebt daarbij de keuze uit muziek uit diverse muzikale blokken zoals de songmusical van  „De Jantjes“, of  "Les Misérables".


Verder kunt u kiezen voor het muziektheaterstuk "Het Dorpscafé" (back to the '70s!) of onze allernieuwste show "Listen to the music" met heel veel herkenbare luister- en meezingliedjes verpakt in een mooie show met bijpassend decor en prachtige kostuums.


Ook kunnen wij een thema-avond verzorgen met een voorstelling vol liedjes van toen (De Revue Passage), Nederlandse meezingers of Kerstmuziek.

U hoeft dan alleen nog maar te genieten van de show. Want een show ís het als Muziektheater Capriccio’97 optreedt, waarbij zowel het vocale deel als ook de regie tot in de puntjes is uitgewerkt. Tot en met de prachtige kostuums die het plaatje compleet maken. Ook voor de koorleden zelf is het altijd weer mooi om te zien hoe het publiek meezingt met alle bekende nummers die langskomen en geniet van de complete muziektheatershow die hen wordt geboden.


Wilt u meer informatie of wilt u reserveren? Bel ons op 06-12789708 of stuur een e-mail naar: info@capriccio97.nl.