Theatershow op maat

Direct naar:

© Capriccio'97 2017

Volg ons op:

Theatershow op maat

 

Muziektheater Capriccio'97 brengt de show naar u toe met een Theatershow op maat!

 

Behalve in grotere producties zoals een complete musical of muziektheaterstuk, treedt Muziektheater Capriccio'97 ook op bij festivals en andere gelegenheden. Maar het koor geeft ook regelmatig voorstellingen in kleinere zalen en verzorgingshuizen waarbij het publiek zonder uitzondering kan rekenen op een onvergetelijke belevenis!

 

Kortom, meer dan genoeg reden om snel een optreden te boeken. Het repertoire, datum en duur van zo’n optreden kunt u zelf bepalen. U hebt daarbij de keuze uit muziek uit diverse muzikale blokken zoals de songmusical van „De Jantjes“, of "Les Misérables".

 

Verder kunt u kiezen voor ons nieuwste muziektheaterstuk "Het Dorpscafé" of een blok met veel verschillende musicalmuziek met o.a. de liedjes uit de musicals van Andrew Lloyd Webber.

 

Ook kunnen wij een thema-avond verzorgen met een voorstelling vol liedjes van toen (De Revue Passage), Nederlandse meezingers of Kerstmuziek.

U hoeft dan alleen nog maar te genieten van de show. Want een show ís het als Muziektheater Capriccio’97 optreedt, waarbij zowel het vocale deel als ook de regie tot in de puntjes is uitgewerkt. Tot en met de prachtige kostuums die het plaatje compleet maken. Ook voor de koorleden zelf is het altijd weer mooi om te zien hoe het publiek meezingt met alle bekende nummers die langskomen en geniet van de complete show die hen wordt geboden in de vorm van een „mini musical“ of „petit operette.

 

Wilt u meer informatie of wilt u reserveren? Bel ons op 0546 - 827 946 of stuur een e-mail naar: info@capriccio97.nl.